Bambutrikootuotteet
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Bambutrikootuotteet

Bambuviskoosi on noussut puuvillan haastajaksi trikootuotteiden materiaalina loistavien laatuominaisuuksiensa ja kasvin nopean uusiutumisen ansiosta.

Bambukuidun pyöreä muoto ja sileä pinta antavat neulokselle ylellisen pehmeän tunnun, hienostuneen kiillon ja hehkuvat värit. Neuloksen sileän rakenteen ansiosta bambuviskoosista valmistetut tuotteet sopivat erinomaisesti herkkäihoisille ja ihoa vasten tuleviin vaatteisiin.

Bambuviskoosi on hengittävä materiaali, joka tuntuu iholla viileältä. Ontelorakenteensa ansiosta bambu imee ja luovuttaa erittäin hyvin kosteutta. Bambukuidulla on erittäin hyvä lämmönsäätelykyky, mikä saa vaatteen tuntumaan lämpimältä viileällä, eikä se hiosta helteelläkään.

Bambuviskoosi pysyy pesusta toiseen pehmeänä ja notkeana, mikäli hoidat tuotetta oikein.

 

Ohjeet laadittu erityisesti bambutrikoisia papinpaitoja, diakoniatyöntekijänpaitoja ja tunikoita käyttäville.

 

  • Älä ylitä tuotteelle suositeltua pesulämpötilaa 40C, käytä hienopesuohjelmaa.
  • Käännä paita nurinpäin, kun laitat sen pesuun. Älä pese samassa koneellisessa kovia ja karkeita vaatteita, kuten farkkuja, hankaus kuluttaa pehmeitä kuituja.
  • Käytä nestemäistä pesuainetta, joka on tarkoitettu mustille tai värillisille tuotteille eikä sisällä valkaisuaineita. Älä käytä huuhteluainetta. Annostele pesuainetta niukasti, bambuviskoosi puhdistuu helposti. Annostele pesuaine koneen pesuainelokeroon, älä suoraan paidan päälle.
  • Pesusta tulessaan paita saattaa tuntua kovalta ja kutistuneeltakin. Kuivuessaan vaate kuitenkin pehmenee ja palaa mittoihinsa. Paidan voi hellävaraisesti suoristaa muotoonsa märkänä, mutta varo kovia otteita, sillä bambu on märkänä heikkoa ja repeytyy helposti. Älä venytä märkänä.
  • Ei rumpukuivausta.

Tuotteet

Yksilölliset tilausprojektit

Uutta

Taiteilijayhteistyö