Taiteilijayhteistyö
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Taiteilijayhteistyö

Ateljé Solemniksessa toteutamme eri tekstiilitaiteilijoiden suunnittelemia uniikkiprojekteja alusta loppuun. Ompelimossa onnistuu möys taidetekstiilien viimeistely valmiiksi tuotteeksi. Historiaamme kuuluu pitkä yhteistyö taiteiljaprofessori Päikki Prihan kanssa. Muita yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Silja van Der Meer, Aino Faven ja Annukka Laine.

Etsitkö yhteistyökumppania suunnittelemiesi tekstiilien toteutukseen? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä visiosi toteutus!

"Yhteistyöni Ateljé Solemniksen kanssa alkoi jo 1980-luvun puolivälissä. Kolmenkymmenen vuoden aikana ateljeessa on toteutettu yli 30 kirkkotekstiilisuunnitelmaani eri puolille Suomea, sekä piispankaavut Espoon, Helsingin, Oulun, Tampereen, Turun ja Lapuan piispoille. Välimatka Helsingin ja Tampereen välillä ei ole koskaan ollut ongelma, sillä ompelijoiden luonnostenlukutaito ja piirrosten toteutus valmiiksi tekstiileiksi ovat aina vastanneet ajatuksiani lopullisista tekstiileistä. Tekninen taito ja aikataulujen noudattaminen nostavat ateljeen oman alansa ykkösosaajiksi."

Päikki Priha
professori emerita

 

Klikkaamalla esikatselugallerian kuvia näet kuvasta kokonaisen version.

 

Tuotteet

Yksilölliset tilausprojektit

Uutta

Taiteilijayhteistyö